Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://colakogluktml.meb.k12.tr
Adres : HACI HALİL MAH. ATATÜRK CAD. NO 39 GEBZE/KOCAELİ
VİZYON : ÇOLAKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK CEVHERLERİ MÜCEVHERLERE ÇEVİRİYORUZ. ÇOLAKOĞLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ olarak VİZYONUMUZ; Mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, sürekli gelişen ve değişime açık, alanında yüksek öğretime yönelebilen, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı, endüstrinin ihtiyaç duyduğu girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
MİSYON : BİZ ÇOLAKOĞLU KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ olarak; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların mesleki bilgi ve becerilerini ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER (DOĞALGAZ)
Servis : yok
Ulaşım : Hacı Halil Mah. Atatürk Cad. No: 39
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ GEBZE MERKEZİNDEDİR. KOCAELİ´YE UZAKLIK 51 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :